Adidas tassen

Als je Adidas niet kent, mag je nu rechtsboven op kruisje klikken. De Duitse gigant domineert de sportkledingmarkt al zo lang we ons kunnen herinneren, en daar voor waarschijnlijk ook al. Het meesterbrein achter Adidas is schoenmaker Adolf Dassler, die in 1924 samen met zijn broer zich volledig op sportschoenen stortte. Al gauw liep heel Duitsland op de driestreperige juweeltjes en de rest van de wereld volgde al snel. Het is dan ook geen verrassing dat Adidas vooral schoenen fabriceert, maar wist je dat ze ook een uitgebreide tassenlijn hebben?

Sportief en praktisch

De tassen van Adidas kenmerken zich vooral door hun sportieve en praktische uitstraling. Ze ademen gebruiksgemak en dit is ook het uitgangspunt tijdens de productie. Of het nou een rugzak, sporttas of laptoptas is, het moet vooral eenvoudig te gebruiken zijn tijdens de dagelijkse bezigheden. We willen niet zeggen dat er geen hoogwaardige gedachte achter zit, maar de meeste modellen van Adidas zijn simpel te noemen. Weinig poespas, rechttoe rechtaan. Zolang de tas doet wat de gebruiker ervan verwacht, zijn ze bij Adidas heel tevreden. En geef ze eens ongelijk, ook hun aandeel op de tassenmarkt is mondiaal van enorme proporties.

Adidas op Tassenboef

Nou, wat hebben wij van Tassenboef je te bieden van Adidas? Eerlijk is eerlijk, we’re all over the place. Van schoudertassen tot handtassen en van duffle bag tot shopper… Mocht je een Adidas tasje willen hebben, dan ben je bij ons wel aan het goede adres lijkt ons. Kijk vooral even naar de klassieke Adidas Airliner schoudertas of de Adidas Performance sporttas, die doen het altijd goed. Kortom, Adidas staat niet op onze website vanwege haar vernieuwende of baanbrekende designs, zeker niet. Wel vanwege de betrouwbaarheid van de tassen en het formidabele gebruiksgemak dat ieder Adidas product met zich mee brengt. En dat vinden we bij Tassenboef ook heel belangrijk.

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software