Burton tassen

Het merk werd in 1977 opgericht door de Amerikaanse snowboarder Jake Burton. Het bedrijf vestigde al snel naam door de innovatieve snowboards die zij maakten terwijl de sport snowboarden op dat moment eigenlijk nog in de kinderschoenen stond. Niet veel later ging het bedrijf zich ook richten op de ontwikkeling van outdoorkleding en accessoires, zoals tassen. Hiervan groeide met name de Burton rugzak al snel tot een product van legendarische proporties.

Het geheim van de Burton tassen? Ze zijn van oorsprong ontworpen om te dragen tijdens het snowboarden. Hierdoor ogen de tassen sportief en stoer, maar zijn ze ook functioneel vooral erg slijtvast. De tassen gaan jarenlang mee en hebben een hoog draagcomfort. Wanneer u een tas koopt wilt u uiteraard dat deze zolang mogelijk meegaat. En dit is het geval met de Burton rugzak; ze zijn gemaakt van zeer slijtvast kunststof.

Echter, het idee dat Burton tassen maakt die alleen geschikt zijn voor snowboarden is inmiddels al lang achterhaald. Oké, er zijn modellen met snow-specifieke features zoals bijvoorbeeld een snowboard draagsysteem. Maar de meeste rugzak modellen van dit merk zijn tegenwoordig zo gemaakt dat ze eerder geschikt zijn om mee te nemen naar school of werk. Ze hebben een functionele indeling, waardoor de tassen ideaal zijn om je schoolboeken of andere spullen in op te bergen. Bovendien zijn veel items van het merk uitgerust met een speciaal laptopvak.

De tassen zijn al lang niet meer louter populair onder snowboarders, maar zijn ook ontdekt door het grote publiek. De tassen zijn er tegenwoordig voor iedereen en voor alle omstandigheden. Dit heeft ook te maken met de trendy en sportieve ontwerpen van de tassen. De tassen zijn kleurrijk en te verkrijgen in mooie kleuren, en bovendien regelmatig voorzien van een fraaie print. Indien u een Burton rugzak, sportas of reistas wil kopen bent u bij Tassenboef aan het juiste adres. Tassenboef beschikt over een groot aanbod van Burton rugzakken zoals bijvoorbeeld de populaire Burton Prospect Pack en de Burton Riders Pack. Kies links uit één of meer van de handige filters die wij aanbieden, en vind de Burton rugzak in de door u het door u geliefde model, kleur of materiaal!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software