Clarks tassen

Clarks ken je waarschijnlijk niet vanwege haar tassen, maar eerder dankzij de legendarische Desert Boots. Als er een voorbeeld bestaat van een merk dat al groot was, maar via één model de wereldtop bestormde, dan is het Clarks wel. In iedere stad ter wereld sprongen de schoenenwinkels van het merk uit de grond, maar wist je dat je er ook tassen kunt krijgen?

Ja, echt: tassen

De tassen van Clarks kenmerken zich door de praktische omgang in het dagelijks gebruik en de elegante voeringen. Het merk staat garant voor kwaliteit en vakmanschap, en dat mag ook wel als je al sinds 1825 kleding op de markt brengt. Het Engelse merk geeft toe dat de focus vooral op schoenen ligt, op draagcomfort en een unieke stijl. Maar toch zijn ook de tassen van Clarks zeer de moeite waard. De waarden die de gebroeders Clarks in hun schoenen zo belangrijk vinden, komen ook terug in hun tassen. Ze moeten van hoogwaardig materiaal vervaardigd en eenvoudig te dragen zijn, en je moet er stijlvol mee voor de dag kunnen komen. En we moeten toevoegen, dat lukt. Scroll naar beneden voor de nieuwste Clarks tassen en je ziet het vanzelf.

Tijdloos

Niks geen gekke kleuren of onnodige foefjes, de tassen zijn rechttoe rechtaan. What you see is what you get. Zwarte schoudertassen of een bruinleren handtas, bij Clarks weet je dat je er jaren mee vooruit kan. Voorzien van alle vakjes en opbergmapjes die je je maar kunt voorstellen, handmatig in elkaar genaaid met behulp van de mooiste materialen… Je zou bijna zeggen dat het niet uitmaakt welke prijs ze ervoor vragen, het is sowieso een koopje! Natuurlijk begrijpen wij bij Tassenboef dat het prijskaartje een grote rol speelt in iedere aankoop van een tas, en daarom hebben we de meest voordelige en beste tassen van Clarks voor je op een rijtje gezet. Kiezen maar!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software