Converse tassen

Converse is een van de grootste sportmerken op aarde. En het mooie is, het merk is geliefd bij allerlei verschillende klassen van onze samenleving. Converse sneakers passen lekker onder je outfit waarmee je thuis op de bank hangt, maar ze vallen ook zeker niet uit de toon wanneer je een maatpak draagt. Al heb je voor die laatste combinatie wel een gezonde portie ballen nodig. Wist je trouwens dat Converse een dochteronderneming is van Nike? Net als Nike denk je bij Converse waarschijnlijk in eerste instantie aan hun sneakeraanbod. Maar net als bij Nike zijn ze ook een ster in het uitdenken van andere producten.

De All Star Legacy

Converse is groot geworden dankzij één model: de All Star. Het is eigenlijk niet in woorden te beschrijven hoe groot de impact is geweest van deze schoen. Iedereen, maar dan ook echt iedereen (ook het verlegen achterneefje van je schoonmoeder) weet meteen waar je het over hebt als je over dit model begint. Op het gebied van tassen is de naam Converse iets minder bekend, maar het spreekt voor zich dat ze proberen hun succesvolle schoenenlijn ook op andere gebieden proberen door te trekken. En warempel, ze komen dan ook doodleuk met een rugzak genaamd Legacy, voorzien van een “All Star” opdruk. Ja toch! Voor als je lekker nonchalant wil komen, maar toch wil laten zien dat je wel degelijk weet hoe je stijl en street moet combineren.

Ideale partner

Dat is namelijk de kunst bij een merk als Converse, maar bijvoorbeeld ook bij een merk als Vans of Dickies. Het zijn merken die écht wel te verantwoorden zijn op modegebied, maar je moet weten hoe ze te gebruiken. Koop je een hele outfit van Converse, dan zie je een beetje uit als een clown (ja, we zijn eerlijk met je). Maar als jij gewoon komt volgens de laatste trends, en dat combineert met een nonchalante Converse rugzak, dan krijg je van ons een klein applausje hoor. Maar goed, daar komt het wel een beetje op neer: Converse is een tof merk, maar draag het met mate, en vooral, weet waar je het wel en niet bij kunt dragen. De keuze is in ieder geval aan jou, aan ons assortiment ligt het in ieder geval niet!

Er zijn 2 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software