Desigual tassen

Je hoort het misschien niet aan de naam, maar Desigual is een modemerk uit Spanje. Het merk is opgericht in 1984 en haar hoofdkantoor is gevestigd in Barcelona. Desigual staat vooral bekend om haar uitgebreide aanbod van allerlei modekleding en accessoires, waarvan de tassen een belangrijke component zijn.

Plezier en positiviteit

Voor iedere nieuwe collectie focust het designteam van Desigual zich op een enkel kenmerk, om van daaruit een collectie te ontwikkelen. Kernwaarden van het bedrijf zijn plezier, positiviteit en toewijding. De kleding die Desigual ontwerpt moet een garantie zijn voor plezier. Het moet plezierig zijn om te dragen, je moet je er lekker in voelen. Dit komt ook terug in de verschillende tassenlijnen van Desigual. Zowel voor mannen als voor vrouwen zijn de tassen veelal voorzien van een vrolijke print of een gek motiefje, wat de tassen een speelse uitstraling geeft.

Van alle markten thuis

En als we het dan toch over de tassen hebben, Desigual heeft voor ieder wat wils (al moet gezegd worden dat er voor de dames een flink uitgebreider aanbod is dan voor de mannen). Schoudertassen, rugzakken of aktetassen, het kan allemaal. Maar het paradepaardje van Desigual is en blijft de handtas. Koop je je eerste handtas of breid je je collectie uit met een vrolijker model, dan is het zeker de moeite waard om de modellen van Desigual even uit te pluizen. De leukste patronen en felle kleuren komen vooral goed tot hun recht in het voorjaar. Kijk rustig rond op Tassenboef en je komt vanzelf een Desigual model tegen dat je aan het lachen maakt.

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software