Disney tassen

Nou zul je Disney niet direct kennen door haar kledinglijn, maar eerder van Mickey Mouse of een vrolijke film. De mediagigant is opgericht in 1923 in de Verenigde Staten en staat sindsdien min of meer eenzaam aan de top. Ieder jaar komen er talloze Disneyproducten ter wereld, met onder andere de nieuwste merchandise voor films en series. Zo bieden wij een select aanbod in Star Wars tassen of tassen van Finding Dory. Leuke en vrolijke tassen die echt iets zeggen over wie je bent!

Thema’s

Het spreekt een beetje voor zich dat iedere Disney tas een specifiek eigen thema heeft. Het is zelfs een belangrijk onderdeel van de strategie van Disney. Voor een algehele ervaring van, bijvoorbeeld de nieuwste Minions film, is de merchandising een essentieel onderdeel. Het biedt de kijkers van deze films een manier om zich te uiten en om te tonen dat ze zich herkennen in de waarden van de film. Of ze vinden die gekke gele mannetjes gewoon leuk, dat kan natuurlijk ook! Een tas van Disney is natuurlijk al snel een vrolijke uiting, wat het merk uitermate geschikt maakt voor kinderen. Geen serieuze modestatements of uitgekiende stijlkeuzes. Gewoon rechttoe rechtaan, de film of animatiefiguur die je leuk vindt.

Kleurtjes

Disney richt zich dan ook op het publiek van haar films, en bedenkt leuke tassen die geliefd zullen zijn op het schoolplein of tijdens de gymles. De kleuren spatten ervan af, de rugzak doet precies wat je ervan verwacht en gaat vaak ook nog eens een hele poos mee. En dan is er ook nog eens gedacht aan extra opties als een pennenvakje of een bekerhouder. Het is een hele klus om een schooltas perfecter te maken dan een Disney tas! Ga je voor een Frozen rugzak of heb je toch liever een schoudertas van Moana? Bij Disney en bij Tassenboef maakt het niet uit, wij hebben ze allemaal!

Er zijn 1 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software