Element tassen

Element is een kledingmerk opgericht in 1992. De oprichter Johnny Schillereff is zelf fanatiek skateboarder en het verbaast dan ook niet dat Element zich ook vooral richt op skatekleding. Dit zien we zeker terug in de tassen, maar daarover later meer. Het merk maakt er zaak van haar producten op eerlijke en ethische wijze te creëren. Daarnaast zijn natuur (het logo is een boom!) en kunst elementen waaraan veel waarde wordt gehecht binnen de Element-cultuur. De tassen zijn dan ook een goed doordachte combinatie van al deze componenten.

Fris

In de beginjaren was Element vooral gefocust op hiphop en dat was ook duidelijk terug te zien in de kleding die het maakte. Tegenwoordig glipt er af en toe nog een vleugje hiphop door, maar voeren urban en straat toch echt de boventoon qua stijl. Op het gebied van tassen komt het woord fris bij ons bovendrijven. De rugzak of schoudertas van Element is niet per se heel vernieuwend, maar doet het je ervan verwacht, terwijl hij wel heel fris komt. Het design is strak en functioneel, de kleuren zijn niet meteen heel opvallend (maar ook voor opvallende kleuren is keuze genoeg) en de materialen en tinten zijn meestal een veilige optie. Denk vooral aan kleuren als bruin, zwart of grijs. Hier zit natuurlijk een gedachte achter: het zijn aardse, natuurlijke kleuren. En eenmaal op je skateboard gaat het natuurlijk om je skills, niet om je rugzak.

Totaalplaatje

Dat wil trouwens ook niet zeggen dat je per se een skater moet zijn om een tas van Element te omarmen. Hij komt net zo goed van pas als sporttas of als reistas. Stedentripje of een dag op het vliegveld, Element helpt je er eenvoudig doorheen. Vooral de ruimte in de tassen zijn grandioos. Het merk heeft bij ons een streepje voor vanwege de fantastische filosofie die erachter zit. Kijk je even rond of er iets leuks voor je bij zit?

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software