Karl Lagerfeld tassen

Karl Lagerfeld kennen we natuurlijk allemaal. De iconische Duitse modeontwerper staat al tientallen jaren aan de wereldwijde mode-top. Beroemd vanwege zijn pikzwarte zonnebril en stijlvolle outfits, maar zeker ook vanwege zijn gewaagde modecollecties. Geen poespas en overbodige franje, gewoon rechttoe en rechtaan – keiharde haute couture. Hij werkt met de grootste modellen in het wereldje en is een inspiratiebron voor vele andere modeontwerpers. Het modehuis van Karl Lagerfeld is zonder meer een van de invloedrijkste ter wereld. Het belangrijkste wapenfeit van Karl is zijn zonnebrillencollectie. Die kunnen we je sowieso aanbevelen. Je weet wat je krijgt, een tikje casual en urban, maar altijd kwaliteit van de bovenste plank. Dit komt ook terug in de tassen van Karl Lagerfeld. 

Karl Lagerfeld tassen

Innovatie staat hoog in het vaandel bij het merk. Iedere nieuwe collectie wordt uitvoerig uitgedacht volgens het Karl Lagerfeld gedachtegoed. Altijd bol van moderniteit en intrige. Dit komt vanzelfsprekend ook terug de tassen van de Karl Lagerfeld. De tassen op Tassenboef zijn stuk voor stuk van de beste materialen gemaakt, vaak met speelse details. De Karl Lagerfeld tassen zijn echter vooral gericht op vrouwen, maar ook voor mannen zijn er genoeg tassen van het merk te vinden online. De speelse details klinken misschien een beetje kinderachtig, maar kijk zelf maar even: ze zijn allemaal spot on.

Koop ze bij Tassenboef

Tassenboef heeft een kleine selectie gemaakt van het beste dat Karl Lagerfeld te bieden heeft voor vrouwen. We hebben je het meeste werk uit handen genomen, in de zoektocht naar de perfecte nieuwe tas. Mooie leren materialen, fijne glimmende details en ook over de functionaliteit van de tassen mogen we niet klagen. Aan verschillende kleurtjes geen gebrek, net als talloze slimme, nuttige snufjes. Handtas of rugzak, Karl helpt je aan een gloednieuwe tas. En wij van Tassenboef geven je het laatste zetje!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software