Lacoste

Lacoste is een merk dat de laatste jaren veel over zich heen heeft gekregen. Waar het merk vroeger stond voor klasse, en vooral heel populair was in de tennis- en golfwereld, lijkt het vandaag de dag een statussymbool te zijn voor opgeschoten jeugd en vieze mannen met gekke plannen. Toch zijn wij van mening dat Lacoste ontzettend veel te bieden heeft, en eigenlijk niet mag ontbreken in iedere willekeurige kledingkast. Dit geldt dan zowel voor normale kledingstukken, maar zeker ook voor tassen.

De krokodil

Dat Lacoste vooral in de tenniswereld beroemd is, is heel logisch. De oprichter van het merk is namelijk een toptennisser geweest, René Lacoste. In 1926 komt de baas ineens de baan op met een geborduurd krokodilletje op zijn polo en de rest is eigenlijk geschiedenis. Zowel het merk op zich, de krokodil en de iconische polo zijn niet meer weg te denken uit de hedendaagse modewereld. Wel leuk om te vermelden is dat René met het krokodilletje op zijn borst doorstoomt tot de nummer 1 van de wereld van dat moment. De voortekenen voor het merk zijn dus waanzinnig.

Big player

En inmiddels kunnen we wel stellen dat Lacoste een wereldwijde topper is. Op tassengebied echter is het merk geen uitzonderlijk geval. Degelijke tassen, weinig gekke kleuren, maar altijd voorzien van een geinig krokodilletje. Je weet wat je in huis haalt met het merk. Kwaliteit en strak design, maar wees niet verbaasd als de mensen op straat weinig respect hebben voor je nieuwe tas. Zonde dat zo’n groot merk op deze manier enigszins naar beneden wordt gehaald, maar we zijn ervan overtuigd dat ze er binnen een paar jaar weer helemaal bovenop zijn. Met andere woorden, koop nu je Lacoste, om over een paar jaar voorop te lopen in de game. Op Tassenboef hebben we ieder soort tas die je je kunt bedenken in de aanbieding.

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software