Mi-Pac tassen

Mi-Pac is een van de jongste tassen merken hier op Tassenboef. De bedenkers dachten dat er nog wel genoeg ruimte zou zijn voor een nieuwe stroming rugzakken, duffel bags en ander soort tassen. Dus in 2012 begonnen ze aan hun avontuur. En gelijk hadden ze! Het Britse merk bestormde werkelijk de schappen in menig modewinkel en is inmiddels alom gewaardeerd onder de kenners en ook bij het grote publiek is Mi-Pac langzaam een lievelingetje aan het worden.

Creatief proces

Het tassenmerk onderscheidt zich vooral door haar veelzijdigheid. Het streven van het creatief team achter het merk is om voor iedereen en voor iedere situatie een vertrouwd handvat te creëren, in de vorm van een tas. Hierbij onthouden ze dat ieder mens uniek is en een eigen identiteit heeft. Ze ontwerpen tassen die ruimte geeft voor je eigen persoonlijkheid, maar ook uniforme kenmerken met zich mee draagt. En ander leuk weetje is dat ze gebruik maken van opkomende designers van de modeschool uit Londen. Het zijn dus niet alleen maar gerenommeerde namen, maar ook jonge talenten krijgen de kans. Maar dat gebeurt allemaal achter de schermen, op het eerste oog zien we vooral een kleurrijke tas in de winkel liggen (of op je beeldscherm, natuurlijk)!

Duizenden kleuren

Want kleur is hét paradepaardje van Mi-Pac. Noem een kleurencombinatie en hij zit er voor je tussen. Nu doen we bij Tassenboef ons best om alle combinaties aan te bieden, maar eerlijk gezegd, is het heel lastig om deze jongens bij te houden. Zoveel kleuren en patronen, verwerkt tot de meest toffe modellen. Denk aan de Maxwell rugzak of de schoudertas waarmee we inmiddels menig hipster voorbij zien komen. We voorspellen Mi-Pac een hele mooie toekomst en zijn ervan overtuigd dat de tassen binnenkort overal te vinden zijn. Onthoud waar je ze voor het eerst zag… Tassenboef!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2022 — tassenboef.nl — development by Harris Software