Nike tassen

Het grootste sportmerk van dit moment bestaat sinds 1962 en is toonaangevender dan ooit. Noem een sportproduct waar de heren achter dit succesverhaal niet over hebben nagedacht. Juist. Nu kennen we Nike natuurlijk vooral van hippe sneakers en strakke sportkleding, maar ook in de casual tassenindustrie weten ze van wanten. Altijd met een sportieve insteek, want laten we wel wezen, Nike draagt vooral lekker trendy. Chique of zakelijk associeer je niet snel met Nike, alhoewel tegenwoordig alles kan.

Sporttassen, rugzakken & heuptasjes

De tassen van Nike passen vooral goed bij een wat meer op streetwear gebaseerde look, denk aan merken als Carhartt, Vans of zelfs Lacoste. Natuurlijk zijn er de sporttassen, die je in principe alleen gebruikt op weg naar de training of wedstrijd. Maar ook met de Nike rugzakken of heuptasjes gooi je inmiddels hoge ogen, denk aan een All Access of een Classic Turf. In de casual mode-industrie is Nike vanzelfsprekend een icoon, maar wist je dat in steden als Parijs of Tokio Nike een enorm trouwe supportersgroep onder zowel mannen als vrouwen heeft die ’s nachts al in de rij staan zodra er een nieuw product uitkomt?

Nike is er altijd in de stijl die bij je past

Iedere zichzelf respecterende webwinkel biedt intussen de producten van Nike aan, waardoor het soms lastig kan zijn de design-pareltjes te vinden. Op Tassenboef maken we een duidelijk onderscheid tussen het sportieve en het mode-element van Nike. Een sportieve rugzak, een nette tas of een degelijke sporttas, je zegt het maar. Verder filter je natuurlijk eenvoudig op kleur of materiaal, met of zonder extra laptopvakken en je kunt zelfs je favoriete ritssluiting uitkiezen. Aan het vette aanbod van Nike ligt het niet, wij hebben het lekker overzichtelijk voor je gemaakt op Tassenboef, waar wacht je nog op? Kies de stijl die bij je past en Nike heeft sowieso een must-have die daar zeker bij hoort.

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software