Nomad

Nomad is weer een van die merken waar je eigenlijk niet van weet dat ze heel dicht bij je staan. De roots ligt namelijk in Nederland, en wel in Zevenaar! De naam zegt het eigenlijk al, het merk richt zich vooral op reizigers en op avonturiers. Hou je ervan om op de bonnefooi op vakantie te gaan, of om te backpacken in een land ver weg? Dan ben je bij Nomad waarschijnlijk aan het goede adres. Het merk specialiseert zich in haar begindagen vooral in slaapzakken, maar dat is inmiddels wel anders.

Kamperen

Tegenwoordig brengt Nomad allerlei kampeerproducten op de markt. Denk hierbij natuurlijk aan slaapzakken, maar ook aan matten, tenten, kleding, accessoires en… Tassen! We hoeven je waarschijnlijk niet te vertellen dat menig modefanaat niks geeft om Nomad, maar dat is ook helemaal niet de bedoeling. Het merk richt zich vooral op reiscomfort, betrouwbaarheid en veiligheid. Kortom, het bieden van een praktisch product waar reizigers mee weg lopen. Op het gebied van tassen is deze trend erg duidelijk waar te nemen. Ze zetten vooral in op degelijke en praktische materialen als leer en canvas, terwijl de kleurcombinaties van de tassen meestal felgekleurd zijn. Extra handig natuurlijk, als je in het donker in je tentje op zoek bent naar je tas!

Veel soorten tassen

Schoudertassen, rugzakken, laptoptassen, weekendtassen – ze hebben werkelijk aan alles gedacht. En daarbij gaat het niet om zo hip mogelijk voor de dag komen. Nee, Nomad wil dat jij kunt genieten van je reis of vakantie, zonder dat je moet denken aan je tas. Hoe vaak is het niet voorgekomen dat je geïrriteerd op zoek bent naar iets in je tas of naar je tas zelf? Dat hoeft niet meer. De ontwerpers zijn zelf enthousiaste reizigers die weten wat een tas in zulke omstandigheden perfect maakt. En dat is precies de reden waarom Nomad op dit gebied een streepje voor heeft op de concurrentie. Voor nomaden, door nomaden!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software