Paul's Boutique tassen en portemonnees

Paul’s Boutique bestormt pas sinds 2000 de mode-schappen. Het jonge merk richt zich vooral op millenials. Mensen met geld en met gevoel voor stijl. Want dat kan het merk zeker niet ontzegd worden, de tassen zijn stuk voor stuk erg smaakvol en zeer verfijnd. Van elegante zwarte shoppers naar bonte uitgesproken handtassen, Paul’s Boutique heeft overal een elegante vinger in de pap. Dus zoek je een tas om lekker mee te winkelen of een handige rugzak om mee te nemen naar school? Lees dan zeker verder voor alle ins en outs over het merk.

Londen

Paul Slade is de geestvader van het merk en heeft zich van begin af aan volledig gefocust op tassen. Want zeg nou eerlijk, zonder tas is een outfit niet compleet toch? Dat was in ieder geval Pauls gedachte. En hij lijkt tegenwoordig zijn gelijk te halen. Het merk ligt wereldwijd in de betere modewinkels en mag vele internationale sterren tot haar klantenkring rekenen. Het merk is zowaar beroemd geworden onder beroemdheden. De online aanwezigheid van het merk op verschillende sociale mediakanalen speelt hier zeker ook een rol bij.

Elegantie en klasse

Het merk is hevig geïnspireerd door de straatscene in Londen, zowel in haar beginjaren als nu. Je komt er keurig mee voor de dag, terwijl je door middel van je tas ook laat zien dat je weet waar je mee bezig bent om modegebied. Het paradepaardje van Paul’s Boutique is de handtas, maar ook een crossbodytas, een schoudertas of een clutch behoren tot het assortiment. Mooie stoffen, strakke designs, gecombineerd met een perfect gevoel voor wat de veeleisende millenial wil: Paul’s Boutique is gemaakt voor succes. Wie houdt je nog tegen? Kijk even lekker rond op Tassenboef en sla je slag! We hebben zoveel tassen om uit te kiezen, je slaagt gegarandeerd bij Tassenboef!

Er zijn 4 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software