Spiral

Als je echt even kennis wil maken met de jongens van Spiral, kun je ze gewoon even mailen. Waar zie je dat nog? Spiral is daarmee meteen een van de kleinere merken hier op Tassenboef. Maar dat maakt ze niet minder tof natuurlijk, maar daarover later meer. Het merk beschikt over een zeer kleinschalig team en heeft als missie om de tassenwereld wat meer lef en wat meer kleur te schenken. Nou, zijn wij niet snel onder de indruk van dit soort verkooppraatjes, maar we kunnen hier duidelijk zien dat ze hard op weg zijn hun doelstelling te bereiken.

Kleur

Tijdens een treinritje in de buurt van Londen viel het de jongens van Spiral op dat iedereen maar saai gekleurde tassen bij zich had. Daar wilden ze verandering in brengen en dat doen ze vandaag de dag met volle overtuiging. Nog steeds kleinschalig, maar toch al iets professioneler dan de begindagen, waarin ze via Whatsapp discussieerden over nieuwe designs. Hoogwaardig materiaal en een gedurfde vormgeving zijn al die tijd belangrijke uitgangspunten geweest bij Spiral, en dat zie je ook zeker terug in een tas als de Hampton of de OG. Ze gaan niet uit van een bestaand model, maar zijn uniek in hun soort. Als je echt even anders wil komen, dan zit je bij Spiral wel goed.

Jonkies

De allereerste collectie van Spiral raakte de winkels in 2013 en werd een daverend succes. De kleine groep ontwerpers kon direct aan de bak en inmiddels ligt het merk in meer dan twintig landen creatief te wezen. In de kern nog altijd die jongens van de treinrit, zich verbazend over wat ze om zich heen zien. Wij denken dat ze tegenwoordig wat vaker in het vliegtuig zitten dan in de trein, want ze zijn echt op weg een grote naam te worden. Hou ze in de gaten!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software