Nieuwe release: Eastpak x Timberland collab: nieuwe reistassen collectie!

De twee giganten Eastpak en Timberland hebben de handen ineen geslagen voor een nieuwe tassen collectie! En we verklappen het alvast, het resultaat is net zo mooi als je zou denken. Met deze samenwerking eren beide merken hun gemeenschappelijke verleden, welke enkele opmerkelijke overeenkomsten hebben!

Zo werden beide merken opgericht in 1952, en zijn ze sindsdien allebei uitgegroeid tot iconische, échte Amerikaanse merken. Met samen meer dan 128 jaar aan ervaring mag je best wat verwachten van deze collab. Eastpak werd oorspronkelijk groot met de degelijke duffels en rugzakken die ze maakte voor het Amerikaanse leger, en groeide daarna uit tot bekend lifestyle merk. Timberland werd bekend door haar iconische ‘original yellow boot’, die een echt icoon werd.

De collab heeft een fraaie collectie opgeleverd die bestaat uit maarliefst 6 tassen: de ‘Trolley Carry-On’, de ‘Big’ én de ‘Small’ backpack, een briefcase, een toilettas en een coole totebag! Elke tas is uigerust met een ‘exclusief gemaakt door Eastpak, gemaakt voor Timberland’ label en met ritsen waarop beide merknamen staan. En dat is natuurlijk erg cool! De producten hebben die echte oldschool Eastpak stijl, terwijl we ook duidelijk een vleugje Timberland ‘Original Yellow Boot’ terugvinden in de tassen. De tassen zijn allemaal zwart en volledig waterdicht.

De tassen zijn erg verfijnd, hoe kan het ook anders wanneer twee van zulke topmerken met elkaar de samenwerking aangaan, en zijn uitgerust met tablet sleeves, waterdichte ritsen, compressie straps. De comfort en functionaliteit is hierdoor ongekend hoog! Houd TassenBoef.nl in de gaten voor de laatste info!

Sitemap Blogs
© 2024 — tassenboef.nl — development by Harris Software