MYOMY tassen

Myomy is een van die merken waar wij heel trots op zijn. Waarom? Ten eerste komen ze uit Nederland, dat is al reden genoeg toch? Als een merk van eigen bodem erg succesvol is, zowel binnenslands als over de grenzen, dan vinden wij dat mooi. Zo chauvinistisch zijn we wel. Maar wat misschien nog wel belangrijker is, Myomy wil mooie producten maken en tegelijkertijd een positieve bijdrage leveren aan het milieu, aan mens en dier. Kijk, daar worden we nou echt blij van!

Eerlijkheid duurt het langst

Sinds 2007 probeert Myomy het tassenlandschap op te fleuren, zowel voor de klant als voor de arbeiders. Ze gaan duurzaam te werk met eerlijke ambachtslieden uit India, en ja, dat merk je ook wel in de prijs. Een tas van Myomy koop je niet over een nacht ijs, daar moeten velen toch even goed over nadenken. De oprichter van Myomy heeft een kleine voorsprong op haar concurrentie, omdat ze een expert is op het gebied van duurzaam leer looien. Ze weet precies waar ze naar op zoek is en welke waarden ze als merk wil uitdragen. Combineer dit met de stijlvolle en tijdloze tassen, en je hebt een succesnummer!

Internationaal succes

Dat blijkt ook wel, want Myomy’s bekendste tas (The Paper Bag) ligt inmiddels over de hele wereld in de winkel. Ze zijn nauwelijks een te slepen, zo populair zijn ze. Door een tas te kopen, draag je indirect bij aan een betere wereld. Met andere woorden, de ontwerpers trots, de makers trots, wij van Tassenboef blij en jij waarschijnlijk een beetje van beide, met je gloednieuwe tasje! The Paper Bag is natuurlijk sowieso een aanrader, maar check ook even de rest van het assortiment, en denk goed na over de kleur die bij je outfit past. Veel plezier met shoppen, we horen het wel!

Er zijn 2 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software