Fred de la Bretoniere tassen

Fred de la Bretoniere tassen zijn altijd gemaakt van natuurlijke materialen. De meeste zijn vervaardigd uit plantaardig gelooid leder. Dit zorgt er voor dat het leer zeer stevig wordt maar tegelijkertijd erg soepel blijft. Eigenlijk worden de tassen naarmate de tijd vordert hierdoor alleen maar mooier; het leer en de tassen krijgen alsmaar meer karakter. Hierdoor kun je met een tas jarenlang vooruit, wat de keuze voor een tas van dit merk tot een duurzame maakt.

Door de natuurlijke materialen die het merk kenmerken ogen de tassen robuust en nonchalant, wat de tassen stoer maakt. Echter, de ontwerpen van het merk zijn tegelijkertijd tijdloos, elegant en sympathiek te noemen. Deze eigenschappen worden vaak gecombineerd met een kleine klassieke touch. De designs van de tassen zijn smaakvol en goed doordacht; kenmerkend voor FdlB tassen is duidelijk het oog voor detail. De afwerkingen van de tassen en de kleine details zijn van hoge klasse. De producten, zoals bijvoorbeeld de populaire schoudertassen en handtassen, zijn geraffineerd en schitteren in haar eenvoud. Overbodige details worden door de ontwerper steevast achterwege gelaten. De tassen zijn hierdoor chic en elegant, zonder dat dit er té dik bovenop ligt. Het materiaal en het gebrek aan overbodige tierelantijntjes maakt de tassen stoer en tijdloos. De tassen zijn te verkrijgen in allerlei mooie kleuren, die zeer goed passen bij de natuurlijke materialen waar de tassen uit vervaardigd zijn. Aarde en zandkleuren zijn in de collectie zijn goed vertegenwoordigd. Maar heeft ook de keuze uit kleuren als zalmroze en blauw.

Bij Tassenboef vindt u altijd de nieuwe collectie Fred de la Bretoniere tassen. De keuze aan tassen is zeer groot en gevarieerd; u kunt bij ons online kiezen uit shoppers, crossbodytassen, schoudertassen en natuurlijk de populaire Fred de la Bretoniere handtassen. Ook zijn veel tassen voorzien van dierenprints, waardoor het lijkt alsof de tas gemaakt is van slangenleer of krokodillenleer. Kies links in beeld uit één of meer van de handige filters die de Tassenboef aanbiedt, en zoek bij ons in honderden tassen van tientallen verschillende webshops! Wanneer een webshop die aangesloten is bij Tassenboef.nl besluit een Fred de la Bretoniere sale te starten, worden de prijzen gelijk aangepast op onze website. Zo bent u ook voor een Fred de la Bretoniere sale bij ons aan het juiste adres!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software