Tassenboef September Top 3

Tassenboef September Top 3 Het wordt weer steeds vroeger donker ’s avonds en de warmste dagen lijken nu echt langzaam voorbij. Voor velen een triest moment, maar bij Tassenboef vieren we een feestje. Eindelijk kunnen we onze tassen voor slecht weer uit de kast halen! Mocht je zelf nog op zoek zijn, hier de modellen waarmee je heel hard voor de dag gaat komen.

Rains – Black

Rains is het stoerste jongetje van de klas dit najaar, en terecht. Voor een hele verfijnde en elegante look haal je dit coole model in huis (psst, we hebben ‘m zelf ook). Je maakt indruk op je schoonmoeder, terwijl je ook nog steeds kan rekenen op props in the streets.

                                            

 

The North Face – Borealis Classic Green

Zo. Er is weinig mis met deze klassieker van The North Face. Het betrouwbare merk levert hier wederom een puike tas af. Laptop mee? Tuurlijk. Bidon voor bij het sporten? Kom maar op. Veertig centimeter sneeuw? The North Face heeft je rug.

                                        

 

Spiral – Manhattan

Spiral is in Nederland nog relatief onbekend, maar in de hippe markten aan de andere kant van de oceaan hebben ze al een dikke vinger in de pap. Op het eerste oog een veilig model, maar check die print. Als je dan bedenkt dat er ruimte is voor een 17” laptop en er een apart vak voor je telefoon aanwezig is… Petje af.

                                

Sitemap Blogs
© 2024 — tassenboef.nl — development by Harris Software