Tassenboef Zomer Top 3

 

 

 

De zomer draait op volle toeren, en dat betekent dat je niet achter kunt blijven met je saaie winterrugzak. We stellen speciaal voor jou een Top Drie samen van de populairste rugzakken van dit moment!

1. Michael Kors – Kent


Dat Michael Kors een grote speler aan het worden is in tassenland weten we al lang, maar de Kent kan zomaar eens de volgende stap zijn voor het modemerk. Een eenvoudig maar strak design zorgt voor een frisse en nonchalante uitstraling. De indigoblauwe variant is onze favoriet!

 

 

2. Nike SB Black


Een gouden oude – Nike doet weinig verrassends op tassengebied en dat maakt de tassen juist zo’n krachtig symbool. De rugzak biedt ruimte voor een 17” laptop en dan houd je alsnog veel plek over voor alle andere hebbedingetjes die je dicht bij je wil dragen. Veilige keus, altijd goed.

 

 3. Mi-Pac – Python

 


Mi-Pac is een ware trendsetter op dit moment, met alleen maar keiharde ontwerpen. Getuige deze Python, voorzien van een hele vette slangenprint. Maar geen zorgen, er is geen dierlijk materiaal gebruikt voor deze lekkernij. Voor een paar tientjes loop jij binnenkort als de frontrunner van de avant-garde door de buurt.

 

 

 

 

 

 

 

Sitemap Blogs
© 2024 — tassenboef.nl — development by Harris Software