Even & Odd tassen

Even & Odd is een kledingmerk exclusief voor vrouwen. Eenvoudig en stijlvol zijn kenmerkend voor dit merk, dat zich voornamelijk richt op de kleine portemonnee. Voor een bescheiden prijs shop je zo een gevarieerde kledingkast bij elkaar. Een tas mag daarin natuurlijk niet ontbreken, en ook op dat gebied biedt het merk genoeg keuze.

Even & Odd tassen

De focus mag dan wel liggen op hippe schoenen, feestelijke jurkjes en T-shirts met een grappige opdruk, ook aan tassen wordt aandacht besteed. De nadruk ligt hier natuurlijk nog steeds wel op tassen die vaak door vrouwen als onmisbaar wordt geacht, zoals een shopper of een handtas. Als je op zoek bent naar een eenvoudig zwarte of bruine aanvulling op je outfit, ben je snel klaar bij Even & Odd. Maar ook voor een uitgesprokener model ben je aan het juiste adres. Zilverkleurig, bordeauxrood of zacht oranje, ze hebben het allemaal. We zijn zelf van mening dat een tas altijd als aanvulling op je outfit moet dienen, maar ook voor een tas als blikvanger valt wat te zeggen. Je kunt met Even & Odd in ieder geval beide kanten op!

Rising star

Op Tassenboef staan we voor 100% achter het merk, ook al zetten ze nog niet volop in op tassen. We hopen dat hier snel verandering in komt, want het moge duidelijk zijn dat de tassen die ze in de aanbieding hebben zeker iets toevoegen aan het heersende aanbod in Nederland. De ongebruikelijke kleuren en betrouwbare modellen zijn zeker voor dames met een beperkt budget uitermate geschikt. Je outfit combineren met andere kledingstukken van het merk is sowieso een goed idee, maar kijk ook even verder dan je neus lang is. Dit merk past uitstekend bij andere kledingmerken, zowel de dure namen als de prijsvechters. Met een Even & Odd aan je schouder kun je met opgeheven hoofd de deur uit. Verwen jezelf en laat er lekker eentje aan de deur bezorgen deze week!

Er zijn 0 tassen gevonden

Filteren
Sitemap Blogs
© 2023 — tassenboef.nl — development by Harris Software